Koelen en vriezen vanaf 400 liter

Koelen en vriezen vanaf 400 liter
 • Cool Compact

  Cool Compact

 • Foster

  Foster

  Voor vele onder u meer dan zomaar een merk in koel en vriesapparatuur. Bert Muller Grootkeukentechniek is trots dat zij de productlijn van Foster mogen vertegenwoordigen.

  In koeling, heeft één naam altijd het voortouw. Foster Refrigerator, de Britse marktleider, produceert een breed scala aan bekroonde commerciële koelkasten en diepvriezers  voor de foodservice, bakkerijen en retail industrie.

  De innovatieve foodservice koeling assortiment omvat gekoelde opslagkasten en werkbanken, diepvrieskasten en werkbanken, blast chillers en blast freezers, voedselbereiding koeling, multideck koelvitrine, patisserie display koelkasten, multideck display chillers, ijsmakers, waterkoelers, walk-in koelcellen, temperatuurcontrole en koelapparatuur speciaal ontwikkeld voor de professionele bakker.

  In onze webwinkel treft u een aantal scherp geprijsde producten aan. Hebt u vragen of wilt u prijzen of informatie over het gehele Foster programma neemt u dan contact met ons op.

 • Gram

  Gram

  Gram, een begrip in de markt. Koel en vrieskasten, gekoelde werkbanken, blast-chillers, medicijnkasten. Van tafelmodel tot en met een 1400 liter koelvrieskast. U vindt een uitgebreid assortiment in de webwinkel van Bert Muller Grootkeukentechniek. Staat uw model er niet bij, neem dan contact met ons op.

 • Liebherr

  Liebherr

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Scroll naar boven