Second opinion

Wellicht ziet u door de bomen het bos niet meer. Doet u nu goed aan grootkeukeninrichting of moet u vooral denken aan de vervanging van losse apparatuur? Hebt u wellicht behoefte aan een second opinion?

Bert Muller helpt u graag de juiste keuze te maken. Om samen met u tot de perfecte oplossing te komen, stellen we u een aantal gerichte vragen. Op die manier komen we erachter waarvoor en hoe vaak u een beoogd apparaat gaat gebruiken, waar het komt te staan en welke capaciteit u nodig hebt. Ook willen we natuurlijk weten of u met geschoold of ongeschoold personeel werkt, welk budget u hebt, of u voor een bekend merk gaat of dat u vooral een optimale prijs-kwaliteitverhouding belangrijk vindt. En hoe belangrijk is garantie voor u? Welke levensduur moet het apparaat hebben? Drie jaar? Vijftien jaar? Hoe zit het met energie, chemie en waterverbruik? Is MVO voor u een belangrijk thema? Is TCO+ voor u van doorslaggevend belang?

Aan de hand van deze en andere vragen kan onze adviseur zeer nauwkeurig bepalen welke apparatuur in uw situatie wenselijk is en op welke manier uw grootkeuken of restaurantinrichting vernieuwd en vervangen kan worden.

Om u adequaat te kunnen adviseren, gaan we graag met u om tafel. We bespreken de apparatuur keuze en nemen ook belangrijke elementen als routing, ruimte-indeling, uitstraling en de vertaling van uw concepten intensief met u door. Wenst u uitsluitend een second opinion op een door u ontvangen offerte, dan analyseren en bespreken we met u tevens de levering, betaling en garantievoorwaarden.

Kortom, bij Bert Muller komt u voor een steekhoudend advies en een prijs waarop u verder kunt bouwen. Vraag nu een second opinion aan:

Up te loaden bestanden
Max. bestandsgrootte is 4,88 MB.
Max. bestandsgrootte is 4,88 MB.
Max. bestandsgrootte is 4,88 MB.
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief