Combisteamers

Combisteamers
 • Distform

  Distform

  Bert Muller Grootkeukentechniek is distributeur van het merk Distform.

  Distform vindt zijn weg in o.a. Sterrenrestaurants over heel de wereld. Distform fabriceert combisteamers, sous-vide ovens, regeneratieovens en vacumeer apparatuur.

  De filosofie van Distform spreekt Bert Muller Grootkeukentechniek erg aan: Compacte combisteamers en ovens van 4 x 2/3 tot en met 10 x 1/1 GN met lengte of breedte inschuif; maximaal 55 cm breed. Eenvoudig te bedienen en met het gepatenteerde TCS op 0,2 graden Celsius nauwkeurig. De sensor gestuurde vacumeer apparatuur maakt het plaatje compleet.

  Een lijn van doordachte compacte apparatuur voor een interessante prijs waarvan u een aantal modellen in de Bert Muller Grootkeukentechniek webshop kunt vinden.

 • Retigo

  Retigo

  Deze fabrikant uit Tsjechië benadert de combisteamer en bake-off oven ontwikkeling volledig vanuit de kant van de gebruiker. De ovens worden gebouwd voor een lange levensduur en gedurende het gebruik kan de eerste eigenaar gratis software updates van de Retigo website downloaden.

  Bert Muller Grootkeuken importeert dit merk sinds 3 jaar en heeft de service en onderhoud geheel in eigen hand.

  Retigo voert voor de combisteamers 2 types: de Bluevision en de Orangevision, daarnaast een perfecte Bake-off oven de Delimaster. Alle accessoires zijn bij Bert Muller in de webshop verkrijgbaar. Voor meer informatie download u de brochures of neemt u contact op met een van onze ovenspecialisten.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Scroll naar boven