Demo aanvragen

U kunt zich inschrijven voor een nader te bepalen datum.

In onze vestiging in Almere hebben wij een uitgebreide demonstratiekeuken ingericht. Hiermee faciliteren we u tot in de puntjes om een weloverwogen keuze te maken voor de technische inrichting van uw grootkeuken. De apparatuur en opstellingen spreken voor zich, maar deskundige adviseurs staan u evengoed terzijde om u met kennis en passie voor grootkeukentechniek bij te staan.

Masterclasses 2023

We organiseren door het jaar heen diverse masterclasses op het gebied van het nieuwe bereiden; zodat u ervaring op kunt doen en deze met uw collega’s kunt delen. Denk hierbij aan:

  • Inductie koken en bakken
  • Braden met een plasma verwarmde braadpan
  • Bereiden in de dynamic High speed oven
  • Bereiden in de nieuwe combi steamer: Wat zijn de verschillen tussen een open en een gesloten systeem. In de breedte of in de diepte beladen
  • Regenereren in de combisteamer en/of regeneratie-oven. Onze Care banqueting filosofie is nog steeds de beste oplossing

Bent u geinterresseerd in een van onze masterclasses, vul dan onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

De sessies koken op inductie/combisteamer en koken/bakken/braden met de nieuwe generatie van ELRO appartuur vindt plaats in onze belevingskeuken in Almere.

Wij ontvangen u graag om 13.30 uur en de dag duurt tot circa 16.00 uur.

Om een ieder voldoende aandacht te geven is er een maximum van 12 pers. per demodag.

Demo aanvragen - Voorinschrijving voor nader te bepalen datum

Uw gegevens
Extra informatie
U kunt meerdere opties selecteren
Datum
Regenereren
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief