Merken

Ballmatic
Ballmatic ontwikkeld en levert machines voor het snijden, portioneren en afronden van deeg voor pizzeria’s en bakkerijen, met behoud van de kwaliteit en consistentie als waren het handgemaakt. 

BWT logo.jpg
Waterfilters voor wateroptimalisatie voor vaatwerkspoelmachines, hetelucht- en regenereerovens, waterdispensers.

Samaref_marchio_payoff_r.jpg

SAMAREF: koelen vriezen en meer.
U kiest voor betaalbare kwaliteit en groen en slim investeren? Dan bent u bij Samaref en Bert Muller aan het juiste adres.
Koelkasten, vrieskasten, blastchiller, rem rijskast, proofer, rijpingskast, vlees koel en vrieskasten, viskasten, koelwerkbanken, vrieswerkbanken, bakkerijkasten, in GN, EN en bakkerijmaat 400x600 mm.
Chocolade en veel gebak bewaren onder optimale omstandigheden Samaref biedt u de perfecte oplossing. De DELIZIA en of CHOCOLATE zijn de perfecte opslagkasten voor u.
Een pizza werkbank en pizzadeeg bewaarkast ook deze vindt u in het complete assortiment van Samaref.
Vlees bewaren en laten rijpen of drogen? Dit kan ik de perfecte klimaatkast STAGIONATURA van Samaref.
Snel uw producten terug koelen en invriezen dit kan in een van de blast-chillers van Samaref van 5 x 1/1GN tot en met roll- in modellen en de speciale semi hermetisch gesloten versie voor uw delicate visproducten.
Uw schepijs onder de optimale condities bewaren, kijk bij onze GELATO lijn.
De kast met rvs ladegeleiders die niet omkiept!
Het assortiment koelwerkbanken is te leveren met: lades, deuren en een saladiere sparing of een opzet saladette.
De koelkasten met A-B label van Samaref voldoen aan de EiA regeling 2020, u kunt als private ondernemer een leuke besparing realiseren.
Speciaal voor de overheid en semioverheid hebben wij de energievriendelijke en hoogwaardige serie EXPRESS koel en vrieskasten. Milieuvriendelijk koelmiddel R290, geperste geleiders, led verlichting, 80 mm hoogwaardige en milieuvriendelijke isolatie. Voldoet aan de hoogste normering; een A-B-C label op niveau 5 en aan de wetgeving duurzaam en energiebesparend investeren.
Voorzien van de ICE- connect om uw kast 24 uur per dag draadloos te monitoren, ook via uw telefoon en tablet. 24 maanden garantie, een lange levensduur en natuurlijk  betaalbaar.
De kasten en banken zijn gemaakt van rvs 304, hebben eenvoudig uitneembare deurrubbers, zijn voorzien van de nieuwste natuurlijke koudemiddelen, led verlichting en energievriendelijke installaties.
Wilt u een zwarte uitvoering of een kleur naar keuze? Ook dat is mogelijk bij Bert Muller en Samaref.
Europese topkwaliteit tegen een zeer scherpe prijs!
Samaref kasten kunt u vergelijken met de kasten van Foster, Gram, Coolcompact en Liebherr, maar wel met een zeer interessante prijs.
Met Samaref en Bert Muller kiest u voor A++ kwaliteit.

DinnerMax

Leverancier met 25 jaar ervaring in levering van isolatieboxen, borden/schaaltjes van o.a. porcelein. De oplossing voor uitbreng maaltijden en tafeltje-dekje. Isolatieboxen met temperatuurbehoud tot maximaal 3 uur.

Deze fabrikant uit Tsjechië benadert de combisteamer en bake-off oven ontwikkeling volledig vanuit de kant van de gebruiker. De ovens worden gebouwd voor een lange levensduur en gedurende het gebruik kan de eerste eigenaar gratis software updates van de Retigo website downloaden.

Bert Muller Grootkeuken importeert dit merk al geruime tijd en heeft de service en onderhoud geheel in eigen hand.

Retigo voert voor de combisteamers 2 types: de Bluevision en de Orangevision, daarnaast een perfecte Bake-off oven de Delimaster. Alle accessoires zijn bij Bert Muller in de webshop verkrijgbaar. Voor meer informatie download u de brochures of neemt u contact op met een van onze ovenspecialisten.

 

 

Garland by INDUCS

De Zwitserse fabrikant Inducs onderdeel van de Welbiltgroep is wereldwijd de toonaangevende fabrikant van inductieapparatuur.

Inducs brengt, onder Garland by Inducs, een totaal nieuwe lijn inductieapparatuur onder de naam Instinct op de markt.

Instinct van Garland by Inducs is exclusief verkrijgbaar bij Bert Muller Grootkeuken of bij een van de door Bert Muller geselecteerde dealers.

De hoogwaardige lijn Inducs inductieapparatuur onderscheidt zich in de markt door de hoge kwaliteit, lange levensduur en perfecte service.

Bert Muller Grootkeuken is importeur en levert, installeert en onderhoudt deze perfecte inductie apparatuur uit Zwitserland.

U zoekt topkwaliteit voor een betaalbare prijs? Die hebt u gevonden.

Vraag naar de mogelijkheden voor een demo bij u op locatie of in onze demokeuken.

Onze pluspunten:

 • Zwitserse kwaliteit
 • Geschikt voor professioneel gebruik
 • Kookplaten, bakplaten, wok, warmhouden
 • Inbouw of tafelmodellen
 • Instinct kookplaten tot 100 graden Celsius solide state regeling: graad nauwkeurig
 • Instinct bakplaten binnen 4 minuten op temperatuur en geen warmte verlies
 • Inducs heeft een rendement van 95%
 • Op onze inductie is de EIA regeling 2018 volledig van toepassing
 • 2 jaar all-in garantie
 • Eigen service dienst BMS
 • Eigen demokeuken en instructie op locatie BMGMerrychef is ´s werelds meest toonaangevende ontwerper en producent van geavanceerde kookproducten. Het bedrijf is een pionier in versnelde kooktechnieken
sinds de jaren vijftig – en het blijft een toonaangevende vernieuwer. Wij investeren voortdurend in onderzoek en ontwikkeling en werken samen met toonaangevende 
voedselfabrikanten en voedsel service-providers om de duur voor het bereiden van een maaltijd te verkorten, de hoeveelheid afval te verminderen, de voedselkwaliteit
te verbeteren, en de winst van onze klanten te verhogen.

Nu kunt u genieten van de nieuwe trend binnen de toestellen van onze reeks; de Merrychef eikon® reeks werd ontworpen om gerechten en voedsel in restaurantkwaliteit af
te leveren binnen ‘fast food’ tijd. Het beste is de ultra-eenvoudige bediening van onze, via pictogrammen gestuurde menu‘s. Ze zorgen ervoor dat elke gast zijn schotel
met exact dezelfde eerste klasse-kwaliteit geserveerd krijgt, ongeacht wie haar bereidt.

Een toestel voor alle smaken
De toestellen van de eikon®-serie worden gekenmerkt door ultra-korte bereidingstijden, een ultra-hoge efficiëntie en een erg makkelijk te gebruiken easyToUCH® aanraakscherm.
Er is altijd een toestel voor uw individuele eisen.

Snel koken: Express-bereiding, tot 15 x sneller, knapperig en warm.
• eikon® e2:
panini‘s, pizzapunten, getoaste subs in snel-service restaurants of kramen
• eikon® e3: smakelijke gemaksvoeding of snacks in shops, bakkerijen, kleine restaurants of snack stands
• eikon® e4:
pizza, flatbreads of kippenvleugels in pubs, restaurants, snackbars, servicestations,snelservice Versneld koken: Tot 5 x sneller
• eikon® e5:
van kwaliteitssteaks en pastei tot reeksen gevulde aardappelen en visschotels, in grotere restaurants en snackbars, pubs, bars, hotels, kantines/eetkramen of voor traiteurs

Webshop

Documentatie NL:
Merrychef Eikon e2s_nl
Merrychef Eikon e3_nl
Merrychef Eikon e4_nl
Merrychef_Mainbrochure_nl

Documentatie ENG:
Merrychef Eikon e2s_eng
Merrychef Eikon e4_eng
Merrychef_Mainbrochure_eng

Afbeeldingsresultaat voor welbilt convotherm logo

Wie ooit met een Convotherm gewerkt heeft, weet: 
Convotherm overtuigt met toonaangevende oplossingen voor een betere bereiding van de producten. Onder het motto 'Your meal. Our mission.' zijn onze apparaten 'Made in Germany' het antwoord op uw uiteenlopende wensen. Convotherm 4 brengt stijl in de professionele grootkeuken. Toptechnologie, eenvoudige bediening en hygiëne worden door de eenvoud van het design bij de allereerste oogopslag ervaren.
Alle modellen hebben de zelfde intuïtieve logica voor de bediening:

– een echte plus in de vaak hectische dagelijkse praktijk van de gastronomie. Het schaalbare designconcept kan naar de complete serie combi-steamers met zeven apparaatgrootten en elk vier basisvarianten in twee concepten worden overgebracht. Het resultaat is een combinatie van functionele flexibiliteit en universeel design, volledig nieuw in dit productsegment. Achter elke Convotherm gaat passie schuil. De perfectie, creativiteit en praktische samenwerking maken je nog succesvoller.

Webshop

Convotherm mini combi-steamers
Convotherm 4 combi-steamers

Bent u op zoek naar een snelle, krachtige, veelzijdige pizza oven?

De Lincoln conveyor pizza oven is niet zomaar een pizza oven. Met de Lincoln Conveyor pizza oven, of pizza bandoven, kunt u in korte tijd een grote hoeveelheid pizza’s bereiden in uw keuken. Bovendien kunt u in de lopende band pizzaoven niet alleen heel goed pizza’s bereiden, maar ook tal van andere heerlijke maaltijden.

U kunt kiezen uit diverse modellen van de Lincoln pizza bandoven, afhankelijk van de benodigde capaciteit. Doordat u de snelheid van de band kunt regelen én het vermogen van de verwarming, kunt u goed verschillende producten bereiden in de Lincoln conveyor pizza oven. De Lincoln pizza bandoven is relatief klein van afmeting, maar zeer krachtig en met een grote inhoud. De pizzaoven is gemaakt van RVS edelstaal en kunt u verkrijgen in gas of elektrisch. Bij grote capaciteit kunt u de pizza bandoven stapelen tot maximaal drie ovens. Uiteraard Krijgt u van ons uitleg en advies om te bepalen wat de beste Lincoln pizza bandoven voor uw keukeninrichting is.

Afbeeldingsresultaat voor welbilt frymaster logo

Frymaster friteuses waar efficiëntie en effectiviteit bij elkaar komen

Frymaster frituurapparatuur is de keuze van de grote spelers in de markt. De professionele fastfood ketens kiezen op basis van rationele argumenten voor Frymaster. De TCO berekeningen liegen er niet om: de hoogste opbrengsten tegen de laagste kosten. Met deze friteuse maakt u uw exploitatie winstgevender en hoeven uw klanten niet onnodig lang te wachten. Frymaster heeft het begrip HR friteuse naar een hoger plan gebracht. Snel efficiënt en betrouwbaar. Dag in dag uit. Geen scheurende pannen, lekken de vlampijpen of ingewikkelde filtersystemen, welke heel veel onnodige energie verbruiken. Recht door zee, eenvoudig te bedienen en schoon te maken, gecombineerd met een bijzonder laag olie / vet verbruik. Deze friteuse kunt u binnen 12 maanden terugverdienen.
Leverbaar als HR elektrische friteuse of een conventionele gasfriteuse met het hoogste rendement.
Geen haperende ventilatoren, brander-automaten of dure HR branders en doorgebrande ketelbodems meer.

Leverbaar als stand-alone of tussen gebouwd in bijvoorbeeld een mooie bakwand. Naar keuze uitgevoerd met een efficiënt filtersysteem, manden liften en diverse frituurcomputer mogelijkheden; van eenvoudig tot uitgebreid.
Laat u door ons adviseren en kies voor het merk van de professionele frituurspecialisten. Frymaster.
Geschikt voor locaties met een hoge tot zeer hoge vraag naar de lekkerste frites en snacks.

Bert Muller Grootkeukentechniek BV is de officiële Channel partner van de Weltbilt groep en is importeur van Frymaster.

The Green Machine Industrial, het beproefde TGMi-ontwerp van afvalverwijderingseenheden wordt al meer dan 50 jaar in Europa gemaakt. Een onafhankelijk bedrijf gevestigd in Nederland. Totale afvalexperts, of het nu op het land of op zee is. The Green Machine is een oplossing om te helpen met een breed scala van commerciële afvalverwijderaars, afvalstortplaatsen en composteeroplossingen.

Voor specifieke vragen neemt u contact op met onze specialisten.

Bekijk The Green Machine in de webshop

Logo Socamel.jpeg

Socamel de marktleider op het gebied van regeneratie wordt vanaf 1 februari 2018 in Nederland vertegenwoordigt door de firma Bert Muller Grootkeukentechniek.

Socamel past binnen het care banqueting concept van de firma Bert Muller Grootkeukentechniek BV.

Het gamma bestaat uit:

Regeneratieovens onder de naam Thermatronic. Regeneratie op basis van convectie en het juiste vochtpercentage zorgen voor een optimaal resultaat. Op verzoek wordt de oven geleverd met een frites functie voor warme en krokante producten. De serie is geschikt voor 15 tot en met 180 personen.

Multiportie oplossing de Multiserv. Speciaal ontworpen voor het regenereren en serveren van groepsmaaltijden. Levering in diverse uitvoeringen met gescheiden warm koud compartimenten.

Regeneratie op het dienblad, de Compactserv. Maaltijden blijven gekoeld bewaart tot het voorgeprogrammeerde moment van regeneratie. De koude componenten blijven koel en de maaltijd wordt op temperatuur gebracht. Geschikt voor koelverse en vriesverse maaltijden.

Regeneratie van al uw maaltijden op een centrale locatie en transport zonder techniek>

De double flow ergoserv V4. De oplossing voor de grotere instelling of organisatie met een centrale regeneratie keuken en paviljoen oplossingen.

Bert Muller biedt u samen met de accessoires en toebehoren van Socamel een totaal oplossing voor de perfecte maaltijdbeleving.

Bert Muller is de channelpartner van Socamel in Nederland.

Care Banqueting

Care Banqueting is het eigen merk van Bert Muller Grootkeukentechniek op het gebied van regeneratietechniek.

Een betaalbare veelzijdige oplossing op het gebied van regeneratie.

Regenereren op bord, schaal of in bulk van 5 tot 5000 personen. Bert Muller Grootkeukentechniek biedt u met Care banqueting altijd de beste oplossing. Zie ook de website www.carebanqueting.nl

 Distform Mychef.jpg

Bert Muller Grootkeukentechniek is distributeur van het merk Distform - Mychef

Distform - Mychef vindt zijn weg in o.a. Sterrenrestaurants over heel de wereld. Distform - Mychef fabriceert combisteamers, sous-vide ovens, regeneratieovens en vacumeer apparatuur.

De filosofie van Distform spreekt Bert Muller Grootkeukentechniek erg aan: Compacte combisteamers en ovens van 4 x 2/3 tot en met 10 x 1/1 GN met lengte of breedte inschuif; maximaal 55 cm breed. Eenvoudig te bedienen en met het gepatenteerde TCS op 0,2 graden Celsius nauwkeurig. De sensor gestuurde vacumeer apparatuur maakt het plaatje compleet.

Een lijn van doordachte compacte apparatuur voor een interessante prijs waarvan u een aantal modellen in de Bert Muller Grootkeukentechniek webwinkel kunt vinden.

 

Silko is de fabrikant van de compacte lijn grootkeuken en horeca apparatuur van Bert Muller Grootkeukentechniek. Deze business lijn is vriendelijk geprijsd, biedt een ruim assortiment bereidingsapparatuur en randapparatuur.

Silko heeft naast de standaard producten een interessante lijn specials waaronder een unieke buitenkeuken, een bijzonder fraai pastameubel en een zware lijn bak en grill apparatuur.

De specialisten van Bert Muller Grootkeukentechniek adviseren u graag over de mogelijkheden.

Comenda is een wereldspeler op het gebied van vaatwerkspoelmachines en wordt sinds jaar en dag door Bert Muller Grootkeukentechniek geïmporteerd. Een no nonsens business lijn voor de veeleisende gebruiker.

Van Glazenspoelmachine tot korventransportmachines met bijbehorende transportbanden en afruimsystemen.

De frontladers en doorschuifmachines bevinden zich in de webwinkel van Bert Muller Grootkeukentechniek. Voor de overige vaatwerkspoelkeukenoplossingen zijn onze specialisten u graag van dienst.

Een begrip in de wereld van de spoelmachines een speler in het Top segment van Bert Muller Grootkeukentechniek. Van een simpele frontlader tot de meest geavanceerde spoelkeukenoplossingen ter wereld, Meiko bouwt ze en Bert Muller Grootkeukentechniek kan ze bij u leveren en installeren.

Vraag onze specialisten naar de beste oplossing voor uw uitdaging en wij gaan deze graag met u aan.

U vindt enkele modellen in de webwinkel van Bert Muller Grootkeukentechniek.

 

Haut cuisine komt uit Frankrijk en de Hotelfornuizen en grootkeukenapparatuur van het Franse Capic komen uit Bretagne. De Bretonse bevolking is licht eigenwijs en heeft een goed oog voor betaalbare kwaliteit; wat goed bij Bert Muller aansluit.

Maatwerk kachels van topniveau en een zware lijn grootkeukenapparatuur welke Bert Muller Grootkeukentechniek in haar Topsegment voert, kunnen elke toets der kritiek doorstaan.

Vraag onze specialisten naar de uitgebreide mogelijkheden en specials voor de horeca, grootkeuken, de grote maaltijdproducenten en de levensmiddelenindustrie.

Cook & Hold, Druksteamers, Koel en Vries, Regenereren, Warmhouden.

 

Herzog&Langen is het synoniem voor kwaliteit en betaalbaar “maakwerk” in roestvaststaal.
Dit bekende Duitse merk is volledig eigendom van de Firma Bert Muller Grootkeukentechniek BV.

Bert Muller laat hieronder door diverse Europese fabrikanten betaalbare maatwerk oplossingen fabriceren. U krijgt de kwaliteit van deze internationale spelers maar betaald niet voor de marketing.

U vindt enkele voorbeelden in onze webwinkel en daarnaast helpen onze specialisten u graag verder.

  

Gram, een begrip in de markt. Koel en vrieskasten, gekoelde werkbanken, blast-chillers, medicijnkasten. Van tafelmodel tot en met een 1400 liter koelvrieskast. U vindt een uitgebreid assortiment in de webwinkel van Bert Muller Grootkeukentechniek. Staat uw model er niet bij, neem dan contact met ons op.

 

Bekend van de huishoudkeukens. Maar Liebherr heeft ook een ruim assortiment professionele koel en vrieskasten en wijnklimaatkasten. Een gedeelte hiervan vindt u in de webwinkel van Bert Muller Grootkeukentechniek. Wilt u informatie over een van de andere modellen, neemt u dan contact met ons op.

 

Voor vele onder u meer dan zomaar een merk in koel en vriesapparatuur. Bert Muller Grootkeukentechniek is trots dat zij de productlijn van Foster mogen vertegenwoordigen.

In koeling, heeft één naam altijd het voortouw. Foster Refrigerator, de Britse marktleider, produceert een breed scala aan 
bekroonde commerciële koelkasten en diepvriezers  voor de foodservice, bakkerijen en retail industrie.

De innovatieve foodservice koeling assortiment omvat gekoelde opslagkasten en werkbanken, diepvrieskasten en werkbanken, 
blast chillers en blast freezers, voedselbereiding koeling, multideck koelvitrine, patisserie display koelkasten, multideck display chillers, 
ijsmakers, waterkoelers, walk-in koelcellen, temperatuurcontrole en koelapparatuur speciaal ontwikkeld voor de professionele bakker.

In onze webwinkel treft u een aantal scherp geprijsde producten aan. Hebt u vragen of wilt u prijzen of informatie over het gehele Foster programma neemt u dan contact met ons op.

 

Een Nederlandse fabrikant van barkoeling en meer. Een product waar iedere horecaondernemer mee opgegroeid is.

GAMKO is een wereldwijde speler in het produceren van professionele koelingen voor de horeca, catering- en recreatiebedrijven en andere instellingen met horecafaciliteiten. Al sinds 1958 levert GAMKO een unieke en vernieuwende mix van producten voor klanten over de hele wereld. Destijds zorgde dat voor een heuse revolutie in de wereld van de professionele koelingen. Met meer dan 50 jaar ervaring en deskundigheid in professionele koelingen blijft GAMKO dé expert in de sector!

GAMKO heeft de snelste inkoeltijd t.o.v. vergelijkbare modellen, is ongekend zuinig met stroom. dus goed voor het milieu en de portemonnee!, gelijkmatige temperatuurspreiding in de koeling en natuurlijk top kwaliteit waar je heel lang plezier van kunt hebben. Bovendien krijgt u 5 jaar garantie als u uw koeling via ons besteld!

Daarnaast vindt u het terug in de moderne zorginstellingen en overal waar men gekoelde dranken schenkt. Bert Muller Grootkeukentechniek is een van de geselecteerde topdealers van dit befaamde merk.  U vindt een selectie van dit uitgebreide productgamma in onze webwinkel.

Voor specifieke vragen neemt u contact op met onze specialisten.

Gamko genomineerd succesaward!
Gamko Flexbar project movie
Gamko Factory, The Netherlands
Gamko Flessenkoeler / Bottle Coolers

Lainox Nederland is continue in beweging en biedt u professionele combisteamers, heteluchtovens, bake-off ovens, regeneratie-apparatuur, terugkoel-apparatuur, bereidingssystemen en Care Bangueting. Voor een optimaal resultaat in elke professionele keuken raden wij u de Lainox producten aan. In de dynamische, professionele keuken zijn onze Lainox producten 100% inzetbaar, betrouwbaar, gebruiksvriendelijk en prijsvriendelijk. Dus denkt u rationeel, dan kiest u voor Lainox. Slimmer en beter! 

Een niche speler op het gebied van grootkeukenapparatuur, levensmiddelen productie en laboratorium uitrusting, U bent op zoek naar een kleine of hele grote ketel, braadpan of een met een speciale toepassing? Bert Muller Grootkeukentechniek kan u hiermee van dienst zijn. Kijk voor voorbeelden op de Bert Muller Webshop onder specials. 

Oplossingen voor warmhouden, regenereren, gekoeld transport en een geheel nieuw model druksteamer.
Bert Muller Grootkeuken werkt al vele jaren samen met Moduline en ontwikkeld en levert fraaie concepten.
Voorbeelden vindt u in de webshop van Bert Muller. Voor service en onderhoud aan deze apparatuur kunt u bij Bert Muller Services terecht.

Schilferijs, cube’s , ijsblokjes wat u ook maar zoekt; deze Amerikaanse fabrikant levert het totale gamma. Deze producten vindt u in de Top line van Bert Muller Grootkeukentechniek in onze webshop. Staat uw model er niet bij? Raadpleeg dan onze specialisten zij helpen u graag verder.

 

Deze bekende fabrikant van o.a. Melk dispensers heeft zijn weg gevonden naar zeer veel bedrijfsrestaurants. Bert Muller levert en onderhoud deze dispensers, ook voor de levering van onderdelen bent u bij ons aan het juiste adres.

 

Koffie zoals koffie bedoeld is, een bekende leverancier van koffiemachines, doorstroomzuilen en volautomatische koffiemachines.
Een begrip in de Nederlandse markt en ver daarbuiten.
Bert Muller Grootkeukentechniek levert, installeert en onderhoud dit befaamde merk.
Voor onderdelen, onderhoudsmiddelen, filterpapier etc. neemt u contact op met Bert Muller services, zij zijn u graag van dienst. 

Koffiemachines van Bravilor worden in Nederland gemaakt en wereldwijd verkocht.
Van kannenapparaat tot en met een volautomatische koffiemachine. Ontwikkeling en design zijn kenmerkend voor Bravilor.
Bert Muller Grootkeukentechniek levert, installeert en onderhoud deze betrouwbare machines.

Onderdelen zijn in Almere bij Bert Muller Services op voorraad. Vaak hebben wij ook voor de oudere machines nog onderdelen op voorraad. Daarnaast leveren wij ook kannen, peilglazen, filterpapier en schoonmaak artikelen voor deze apparaten.

Deze Duitse fabrikant van voedsel verdeel en transportsystemen heeft een langjarige geschiedenis in de Nederlandse markt.
Bert Muller Grootkeukentechniek levert het gehele programma en hiervan zijn slechts enkele voorbeelden in de webshop te vinden. Voor productinformatie en vragen neemt u contact op met onze specialisten.

 

De Duitse fabrikant van Gastronorm bakken en de befaamde gele thermoports en veel meer, is niet weg te dekken binnen ons gamma van producten. In de webshop van Bert Muller vindt u een uitgebreid assortiment.
Mocht uw model er niet bij zitten, neemt u dan contact op met onze binnendienst. 

Hupfer is onze specialist op het gebied van magazijn inrichtingen en voedsel distributie.
De Hupfer norm 12 staat op bijzonder veel plaatsen in Nederland en de bain-mariewagens worden nog steeds gevraagd.
Bert Muller Grootkeukentechniek adviseert u graag en in onze webshop vindt u vaak prettig geprijsde aanbiedingen.

 

Deze Nederlandse fabrikant van afzuigkappen en afzuigplafonds zit om de hoek in Almere.
Bert Muller Grootkeukentechniek werkt dikwijls samen met Nu-air op het gebied van luchtbehandeling. De specialisten van beide bedrijven begrijpen elkaar en vullen elkaar aan. Samen zorgen zij er voor dat de luchtbehandeling bij u op locatie perfect in orde is en blijft.
Service en onderhoud wordt immers door Bert Muller Services georganiseerd.

Berkel Snijmachines

 

Dit bedrijf met de hoofdvestiging in Woerden is een van de toonaangevende wereldspelers op het gebied van luchtbehandeling.
Speciale wensen in uitvoering en design zijn hier mogelijk. Bert Muller voert deze fabrikant in haar Top line segment.
Voor verdere informatie kunt u onze website bezoeken of contact opnemen met een van onze specialisten.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief