Visie

Apparatuur is verkrijgbaar in diverse kwaliteiten en uitvoeringen; u bent op zoek naar de juiste apparatuur voor uw situatie.

Bert Muller wil u graag van dienst zijn en u helpen bij het maken van de juiste keuzes. Wij bieden u in onze webwinkel al een keuze moment aan.

U kunt meestal kiezen uit 3 opties: Top line, Business line, Budget line

Top line:

Deze apparatuur uit het A segment kenmerkt zich door kwaliteit, duurzaamheid, levensduur en onderscheidt zich op het gebied van gebruikersmogelijkheden, prestatie, onderhoud en uitstraling. U wilt het beste voor uw bedrijf of organisatie. U hebt een duidelijke visie op het gebied van apparatuur en wenst hierin te investeren voor de langere termijn. Een levensduur van 10 jaar of langer is voor u een must. U wilt milieu en energiebewust investeren. Service en onderhoud moeten bij u als vanzelfsprekend top zijn. U gebruikt de apparatuur 7 dagen per week 365 dagen per jaar intensief. Dan is onze Top line apparatuur de juiste keuze voor u.

Business line:

De apparatuur uit deze lijn is no nonsens, doet waar het voor gemaakt is en functioneert met een minimale uitval. Is geschikt voor dagelijks gebruik in het (bedrijf)restaurant of de professionele keuken 7 dagen in de week 365 dagen per jaar. Service en onderhoud zijn gegarandeerd en de onderdelen zijn gedurende minimaal 10 jaar verkrijgbaar.

Budget line:

Deze apparatuur is bij uitstek geschikt voor tijdelijke oplossingen of voor die locaties waar de apparatuur minder intensief gebruikt wordt. De apparatuur voldoet aan alle eisen die aan professionele apparatuur gesteld worden. CE markering, H.A.C.C.P, Tuv of gelijkwaardig en gefabriceerd door onze Europese fabrikanten. Bert Muller kiest er bewust voor deze apparatuur in Europa in te kopen.
Hierdoor is uw veiligheid conform de CE markering gegarandeerd en heeft de apparatuur een constante kwaliteit. Verder bent u gegarandeerd van de levering van onderdelen t.b.v. eventuele reparatie of vervanging gedurende de levensduur van deze apparatuur.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief