Help webshop

De webshop van Bert Muller biedt u een vriendelijke bestelomgeving met een winkelwagen. In onze webshop vindt u een selectie uit ons assortiment. U kunt naar keuze bladeren door de productgroepen of gebruik maken van onze zoekfunctie. Bij de producten vindt u uitgebreide informatie en worden aanvullende artikelen getoond. Desgewenst kunt u onze catalogus (of delen daarvan) downloaden als PDF-bestand. Klik hier voor een volledig overzicht van alle documenten.

Bestellen

U kunt gebruik maken van alle mogelijkheden van onze webshop. U kunt een offerte aanvragen, of direct bestellen en afrekenen via iDEAL. Bij het bestellen kunt u desgewenst de goederen laten afleveren op een afwijkend bezorgadres. U wordt van het verloop van uw bestelling per e-mail op de hoogte gehouden.

U kunt ervoor kiezen om een webshopaccount te registreren. Dit maakt het bestelproces eenvoudiger, omdat uw gegevens dan reeds zijn ingevuld bij ieder bestelling. Tevens heeft u dan de beschikking over een favorietenlijst en over uw bestelhistorie.

Heeft u vragen of wilt u ondersteuning, neem dan contact op met ons op via 036 536 71 40.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief