QO HotelEen uitdagend project om weer trots op te zijn!

Onlangs hebben wij van Bert Muller Grootkeukentechniek alle keukens inclusief de drankenkoelingen voor de diverse bars bij het QO Hotel in Amsterdam mogen leveren en installeren. Bij het grote publiek is dit hotel bekend van de TV reclame van Ziggo met Max Verstappen en Ruud Gullit. Het QO Hotel is gebouwd volgens het internationale duurzaamheidssysteem LEED (Leadership in Energy and Environmental Design), heeft een zero waste ambitie en daar wilden wij van Bert Muller Grootkeukentechniek graag ons steentje aan bijdragen. Hierbij moet u niet alleen denken aan de keuze in energiezuinige en milieuvriendelijke apparatuur, maar ook bv aan de keuze van type onderlijming van werkbladen, keuzes in kranen en zelfs de toe te passen kit soort.

De energiezuinige afzuigkappen zijn van Vianen, de Meiko korventransportvaatwerkspoelinstallatie welke in de kelder is gesitueerd en de Meiko glazenspoelmachines in de bars zijn allen met omgekeerde osmose. Naast energiezuinig en een optimaal spoelresultaat, ook nog eens arbeidskosten besparend! Het fraai afgewerkte en op maat gemaakte Rosval fornuis in de à la carte keuken op de begane grond is voorzien van inductiekook- en bakplaten. Voor de koel- / vrieswerkbanken en de inrijdbare blast-chiller is gekozen voor het Duitse merk Cool Compact. Deze koelingen inclusief de drankenkoelingen in de diverse bars zijn aangesloten op een energiezuinige en milieuvriendelijke separate installatie van Wehako. Dit alles is gecompleteerd met geheel uit roestvrijstaal en op maat vervaardigd tafelwerk van Groku Kampen.

Dit was met recht een uitdaging met een fantastisch eindresultaat!

Bent u op zoek naar de juiste apparatuur voor uw situatie? Wij van Bert Muller Grootkeukentechniek willen u graag van dienst zijn en u helpen bij het maken van de juiste keuzes.

Bert Muller Grootkeukentechniek B.V.

Uw partner voor uw professionele apparatuur.

HOTEL QO: ONTWORPEN OM EEN POSITIEVE IMPACT OP DE WERELD TE CREËREN

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief