De Camp is een sport- en cultureelcentrum in Woudenberg waar indoorsporten beoefend worden. Daarnaast biedt het centrum volledig toegeruste vergaderfaciliteiten en heeft ruimte voor culturele en verenigingsactiviteiten.

Door de groei van deze activiteiten werd Bert Muller benaderd om langs te komen om te adviseren over uitbreiding van de buffetpresentatie en vervanging van de bakwand voor meer capaciteit die voldoet aan de huidige en toekomstige wensen van De Camp.

Zo kwam er een samenwerking tot stand waarbij Bert Muller De Camp heeft mogen voorzien van nieuwe artikelen ten behoeve van de buffetvoorziening en grootkeukenapparatuur. Onze monteurs installeerden een nieuwe bakwand, voorzien van een 6 pits kooktafel, Bain-Marie, friteuse en een solide Roband klapgrill.

Jolanda van Baaren van De Camp heeft de samenwerking met Bert Muller als zeer prettig ervaren: "Over zowel het adviestraject, als tijdens de installatie en zorg achteraf ben ik heel tevreden. Ik ben ervan overtuigd dat ik veel plezier ga hebben van de spullen."

Bert MullerBert Muller

Bert Muller