Socamel

Socamel de marktleider op het gebied van regeneratie wordt vanaf 1 februari 2018 in Nederland vertegenwoordigd door de firma Bert Muller Grootkeukentechniek.

Socamel past binnen het care banqueting concept van de firma Bert Muller Grootkeukentechniek BV.

Het gamma bestaat uit:

Regeneratieovens onder de naam Thermatronic. Regeneratie op basis van convectie en het juiste vochtpercentage zorgen voor een optimaal resultaat. Op verzoek wordt de oven geleverd met een frites functie voor warme en krokante producten. De serie is geschikt voor 15 tot en met 180 personen.

Multiportie oplossing de Multiserv. Speciaal ontworpen voor het regenereren en serveren van groepsmaaltijden. Levering in diverse uitvoeringen met gescheiden warm koud compartimenten.

Regeneratie op het dienblad, de Compactserv. Maaltijden blijven gekoeld bewaart tot het voorgeprogrammeerde moment van regeneratie. De koude componenten blijven koel en de maaltijd wordt op temperatuur gebracht. Geschikt voor koelverse en vriesverse maaltijden.

Regeneratie van al uw maaltijden op een centrale locatie en transport zonder techniek.

De double flow ergoserv V4. De oplossing voor de grotere instelling of organisatie met een centrale regeneratie keuken en paviljoen oplossingen.

Bert Muller biedt u samen met de accessoires en toebehoren van Socamel een totaal oplossing voor de perfecte maaltijdbeleving.

Bert Muller is de channelpartner van Socamel in Nederland.

Klik hier om naar de webshop te gaan

Brochures:
Socamel Compactserv V2
Socamel Multiserv V3
Socamel Servitherm V2
Socamel SERVIZIO

Voor meer informatie: www.bertmuller.nl/ socamel

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief