Samaref

Samaref_marchio_payoff_r.jpg

Samaref: Koelen vriezen en meer.

U kiest voor betaalbare kwaliteit en groen en slim investeren?

Dan bent u bij Samaref en Bert Muller aan het juiste adres.

Koelkasten, vrieskasten, blastchiller, rem rijskast, proofer, rijpingskast, vlees koel en vrieskasten, viskasten, koelwerkbanken, vrieswerkbanken, bakkerijkasten, in GN, EN en bakkerijmaat 400x600 mm.

Chocolade en veel gebak bewaren onder optimale omstandigheden Samaref biedt u de perfecte oplossing. De DELIZIA en of CHOCOLATE zijn de perfecte opslagkasten voor u.

Een pizza werkbank en pizzadeeg bewaarkast ook deze vindt u in het complete assortiment van Samaref.

Vlees bewaren en laten rijpen of drogen? Dit kan ik de perfecte klimaatkast STAGIONATURA van Samaref.

Snel uw producten terug koelen en invriezen dit kan in een van de blast-chillers van Samaref van 5 x 1/1GN tot en met roll- in modellen en de speciale semi hermetisch gesloten versie voor uw delicate visproducten

Uw schepijs onder de optimale condities bewaren, kijk bij onze GELATO lijn.

De kast met rvs ladegeleiders die niet omkiept!

Het assortiment koelwerkbanken is te leveren met: lades, deuren en een saladiere sparing of een opzet saladette.

De koelkasten met A-B label van Samaref voldoen aan de EiA regeling 2020, u kunt als private ondernemer een leuke besparing realiseren.

Speciaal voor de overheid en semi-overheid hebben wij de energievriendelijke en hoogwaardige serie EXPRESS koel en vrieskasten. Milieuvriendelijk koelmiddel R290, geperste geleiders, led verlichting, 80 mm hoogwaardige en milieuvriendelijke isolatie. Voldoet aan de hoogste normering; een A-B-C label op niveau 5 en aan de wetgeving duurzaam en energiebesparend investeren.

Voorzien van de ICE- connect om uw kast 24 uur per dag draadloos te monitoren, ook via uw telefoon en tablet. 24 maanden garantie, een lange levensduur en natuurlijk  betaalbaar.

De kasten en banken zijn gemaakt van rvs 304, hebben eenvoudig uitneembare deurrubbers, zijn voorzien van de nieuwste natuurlijke koudemiddelen, led verlichting en energievriendelijke installaties.

Wilt u een zwarte uitvoering of een kleur naar keuze? Ook dat is mogelijk bij Bert Muller en Samaref.

Europese topkwaliteit tegen een zeer scherpe prijs!

Samaref kasten kunt u vergelijken met de kasten van Foster, Gram, Coolcompact en Liebherr, maar wel met een zeer interessante prijs.

Met Samaref en Bert Muller kiest u voor A++ kwaliteit.

 

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief