Horeca vrieskast

Horeca vrieskast kopen bij Bert Muller

Een horeca vrieskast is onmisbaar in uw horecazaak. Aangezien de vrieskast intensief wordt gebruikt, zijn de kwaliteit en de levensduur van de vrieskast van groot belang. Bij Bert Muller helpen we u graag bij het vinden van de ideale vrieskast en overige apparatuur voor uw horecazaak. Wij adviseren u over de verschillende mogelijkheden, installeren en plaatsen de vrieskast en bieden u service en onderhoud na uw aankoop. Onze werkwijze is servicegericht en klantvriendelijk. Zo ontvangen wij u graag in onze demokeuken in Almere zodat u een goed beeld krijgt van hoe uw horecakeuken er uit zou komen te zien.

Vrieskast horeca: Top Line, Business Line en Budget Line

Qua vrieskast horeca werken wij met verschillende productlijnen. Zo hebben wij een Top Line met horeca apparatuur van de beste kwaliteit. De levensduur van de vrieskast is lang en de vrieskasten zijn duurzaam en energievriendelijk. De Top Line is speciaal geschikt voor professionals die de vrieskast zeer intensief gebruiken. Een iets goedkoper alternatief op deze productlijn is de Business Line. Ook deze vrieskasten zijn van goede kwaliteit en geschikt voor intensief gebruik. Bent u op zoek naar een vrieskast voor tijdelijk of iets minder intensief gebruik? Dan is de Budget Line een aanrader. Uiteraard rekent u bij al onze producten op een garantie en vervanging van onderdelen.

Vragen over de professionele horeca vrieskast?

Heeft u vragen over de professionele horeca vrieskast? Neem dan gerust contact met ons op. Ons enthousiaste en vakkundige team staat u graag te woord via de telefoon, e-mail of het contactformulier. Ook kunt u online rustig verder lezen over onze werkwijze en onze producten bekijken. Heeft u interesse in een vrieskast uit onze webshop? Vraag dan een (vrijblijvende) offerte aan. Tot slot kunt u een afspraak maken in onze vestiging in Almere als u onze producten wilt bekijken of graag een persoonlijk gesprek wilt met onze medewerkers. Graag tot snel bij Bert Muller!

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief