Horeca koelkast

Belangrijke investering: een horeca koelkast

Een horeca koelkast is een belangrijke investering binnen uw bedrijf. De koelkast wordt namelijk intensief gebruikt en moet een lange levensduur hebben. Daarnaast is het fijn als de koelkast duurzaam en energiezuinig is. Bij Bert Muller helpen we u graag bij het vinden van de perfecte horeca apparatuur voor uw zaak. Wij adviseren u over de verschillende mogelijkheden en helpen bij het maken van de juiste keuze. Zo heeft u bij ons meestal de mogelijkheid uit drie opties: onze Top Line, Business Line en Budget Line. De Top Line staat bekend om zijn uitstekende kwaliteit en levensduur. De Budget Line is wat goedkoper en geschikt voor minder intensief gebruik. De Business Line is een fijne combinatie van deze twee productlijnen.

Koelkast horeca kopen en laten installeren

Bij Bert Muller adviseren we u over de koelkast horeca en helpen we u met veel plezier en passie met de installatie en plaatsing van de koelkast. Mocht u na de plaatsing problemen ondervinden, dan kunt u rekenen op ons vakkundige team. Wij staan paraat om storingen te verhelpen en uw koelkast zo snel mogelijk weer aan de gang te helpen. Onze professionele storingsdienst is zeven dagen per week bereikbaar. Uiteraard raden we aan om uw koelkast regelmatig van een servicebeurt te voorzien. Zo voorkomt u problemen in de toekomst en kunt u de levensduur van de koelkast verlengen. Tot slot kunt u ook bij ons aankloppen voor garantie op uw koelkast. In veel gevallen heeft u 12 maanden of langer garantie op de producten.

Meer weten over een professionele horeca koelkast?

Wilt u meer weten over een professionele horeca koelkast of andere professionele apparatuur? Neem dan een kijkje op onze website. Hier vindt u veel praktische informatie over onze producten en werkwijze. Mocht u nog vragen hebben of direct een (vrijblijvende) offerte willen aanvragen, neem dan contact met ons op. U bereikt het team van Bert Muller via de e-mail, telefoon of ons contactformulier. Goed om te weten: online kunt u tevens een afspraak maken in onze demokeuken in Almere of voor één van onze masterclasses. Op deze manier krijgt u een goed beeld van hoe uw horecakeuken er uit zou komen te zien en wat het team van Bert Muller voor u kan betekenen. Graag tot ziens!

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief