Horeca afwasmachine

Op zoek naar een horeca afwasmachine?

Bent u op zoek naar een horeca afwasmachine? Dan heeft u een ruime keuze bij Bert Muller. Van glazenspoelmachines tot wasmachines voor uw (grote) pannen en gereedschappen: wij hebben voor elke horecazaak een geschikte oplossing. Naast dat wij met een breed assortiment aan vaatwassers en keukenapparatuur werken, voorzien we u van een persoonlijke en klantvriendelijke service. Wij adviseren u graag over de verschillende soorten vaatwassers en kunnen tevens de plaatsing, installatie, service en onderhoud voor onze rekening nemen. U kunt zich hierdoor volledig op uw bedrijf richten, wij verzorgen de rest!

Afwasmachine horeca bekijken in de webshop, brochure of showroom

Een afwasmachine horeca is een grote aankoop die u weloverwogen maakt. Neem daarom een kijkje in onze webshop en oriënteer u rustig op de verschillende mogelijkheden. Uiteraard kunt u ook onze brochure aanvragen of een bezoekje aan onze showroom in Almere plannen. In onze vestiging staat ons team klaar om u meer te vertellen over onze vaatwassers en een aantal producten te demonstreren. Wilt u een complete horeca keuken inrichten? Schrijft u zich dan in voor onze masterclasses. Tijdens de masterclass krijgt u een uitgebreide demonstratie van alle onmisbare hulpstukken in uw keuken zoals ovens, steamers en braadpannen.

Afwasmachine horeca kopen bij Bert Muller

Wilt u een afwasmachine horeca kopen bij Bert Muller? Neem dan gerust contact met ons op. Zo kunt u via de website een offerte aanvragen of meer informatie opvragen over de vaatwassers. U bereikt ons via de telefoon, e-mail en het online contactformulier. Als u meer wilt weten over ons, onze visie en onze ervaring: kijk dan rond op onze website. Hier leest u meer over onze geschiedenis en de diensten die wij voor onze rekening nemen. Tot slot kunt u zich online direct inschrijven voor een masterclass of een afspraak plannen in onze vestiging in Almere. Graag tot ziens!

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief