High speed oven

Snel en efficiënt werken met de high speed oven

Met een high speed oven zijn uw gerechten een stuk sneller klaar. Ideaal als u hongerige gasten heeft en snel en efficiënt wilt kunnen werken. Dankzij de high speed ovens uit het assortiment van Bert Muller brengt u uw horecakeuken naar een hoger niveau. Bent u benieuwd welke oven het beste bij uw zaak past? Neem dan de tijd om de verschillende opties te bekijken. Wij werken namelijk met twee merken: de Lainox Oracle High Speed Ovens en de Merry Chef High Speed Ovens. Eventueel koopt u direct accessoires en speciale reinigingsmiddelen voor de ovens in onze webshop.

Professionele high speed oven is een belangrijke investering

Een professionele high speed oven is een belangrijke investering voor uw zaak. Bij Bert Muller adviseren wij u daarom graag over de mogelijkheden. Zo zijn de Lainox ovens duurzaam, terwijl de Merry Chef ovens bekend staan om hun super strakke en mooie design. Beide ovens zijn verkrijgbaar in 230 of 400 volt. Hoeveel volt het meest geschikt is voor uw zaak, is afhankelijk van diverse factoren. Neem gerust contact met ons op om uw casus voor te leggen. Via de website kunt onze contactgegevens vinden, direct een brochure aanvragen of een offerte opvragen.

Hulp nodig bij een high speed oven kopen?

Heeft u hulp nodig bij het een high speed oven kopen? Contacteer ons dan via de telefoon, e-mail of het online contactformulier. Voor een persoonlijk advies kunt u tevens een afspraak maken met onze specialisten. Wij nodigen u graag uit op onze vestiging in Almere voor een advies of een demonstratie van onze producten. Goed om te weten: wij bieden een zeer complete service. Ook voor de installatie, het onderhoud en de keuringen van de producten kunt u rekenen op ons ervaren en deskundige team. Tot slot koopt u bij Bert Muller niet alleen ovens maar ook andere onmisbare apparatuur voor in uw keuken.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief