Glasdeur vrieskast

Glasdeur vrieskast: onmisbaar in diverse winkels en horecazaken

Een glasdeur vrieskast is onmisbaar in bijvoorbeeld slagerijen, viswinkels, supermarkten, bakkerijen, delicatessenwinkels en horecazaken. Door de glazen deur ziet u direct welke producten op voorraad zijn. Klanten kunnen eventueel uw assortiment bekijken zonder de deur open te hoeven doen. Dit bespaart stroom en kan de verkoop van uw producten bevorderen. Bent u op zoek naar een kwalitatief goede vrieskast met transparante deur? Maak dan kennis met uw specialist in grootkeukentechniek en apparatuur: Bert Muller. Bij Bert Muller bent u aan het juiste adres voor een vrieskast die aan uw wensen voldoet én bent u verzekerd van de beste service.

Een professionele glasdeur vrieskast met enkele of dubbele deur

Bij Bert Muller koopt u een professionele glasdeur vrieskast met een enkele of een dubbele deur. De vrieskast met enkele deur heeft een inhoud van 600 liter. De vrieskast met dubbele deur heeft een inhoud van 1355 liter. Beide vrieskasten zijn van het merk Samaref. Neem de tijd om de specificaties online te bekijken of stel uw vraag aan onze ervaren medewerkers. Bij Bert Muller rekent u altijd op een professioneel én eerlijk advies. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en kunnen u –indien gewenst – ook voorlichten over de vrieskasten zonder transparante deuren.

Glasdeur vrieskast kopen bij Bert Muller

Een glasdeur vrieskast kopen doet u veilig en efficiënt in de webshop van Bert Muller. Aangezien onze prijzen op aanvraag zijn, raden wij u aan om contact met ons op te nemen. Wij sturen u graag een offerte op maat toe. U bereikt Bert Muller via de website, telefoon en e-mail. Wilt u onze grootkeukentechniek en apparatuur graag met eigen ogen zien voordat u de koop sluit? Dan nodigen we u graag uit in onze vestiging in Almere. Via de website kunt u een afspraak maken met één van onze specialisten. Wij hopen u snel te begroeten bij Bert Muller.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief