Gamko

Een Nederlandse fabrikant van barkoeling en meer. Een product waar iedere horecaondernemer mee opgegroeid is.

GAMKO is een wereldwijde speler in het produceren van professionele koelingen voor de horeca, catering- en recreatiebedrijven en andere instellingen met horecafaciliteiten. Al sinds 1958 levert GAMKO een unieke en vernieuwende mix van producten voor klanten over de hele wereld. Destijds zorgde dat voor een heuse revolutie in de wereld van de professionele koelingen. Met meer dan 50 jaar ervaring en deskundigheid in professionele koelingen blijft GAMKO dé expert in de sector!

GAMKO heeft de snelste inkoeltijd t.o.v. vergelijkbare modellen, is ongekend zuinig met stroom. dus goed voor het milieu en de portemonnee!, gelijkmatige temperatuurspreiding in de koeling en natuurlijk top kwaliteit waar je heel lang plezier van kunt hebben. Bovendien krijgt u 5 jaar garantie als u uw koeling via ons besteld!

Daarnaast vindt u het terug in de moderne zorginstellingen en overal waar men gekoelde dranken schenkt. Bert Muller Grootkeukentechniek is een van de geselecteerde topdealers van dit befaamde merk. U vindt een selectie van dit uitgebreide productgamma in onze webwinkel.

Voor specifieke vragen neemt u contact op met onze specialisten.

Bekijk Gamko producten in de webshop

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief