Foster

Foster (marktleider in Engeland) is al sinds 1974 actief op de Nederlandse markt en uw innovatieve partner voor koel- en vriesapparatuur.  Foster  heeft de afgelopen jaren talrijke prijzen ontvangen voor haar prestaties op het gebied van duurzaamheid, kwaliteit en het milieu en dat zal ook in de toekomst zo blijven. Foster zal haar pioniersrol op het gebied van professionele koel- en vriesapparatuur ook in Nederland doorlopend vergroten.

Voedselveiligheid staat hoog in het vaandel. Het Foster programma omvat: koel- & vrieskasten, koel- & vrieswerkbanken, Blast Chillers & Blast Chiller/Freezers (kastmodellen en inrij modellen), Multideck show-vitrines, pizza werkbanken, inrij koelkasten, ijsblokjes – & schilferijsmachines, waterkoelers en apparatuur voor de temperatuurregistratie.

Zo biedt Foster al het nodige voor de hedendaagse professionele keuken voor de horeca, ziekenhuizen en instellingen, bedrijfsrestaurants, scholen en schepen.

Op het gebied van Blast Chillers en Blast Chiller/Freezers levert Foster al jarenlang apparatuur, die zich onderscheidt door een buitengewoon prestatievermogen en een gebruiksvriendelijke bediening.

Een primeur voor Foster!

Foster’s nieuwe +stayclear condensor; een innovatie die efficiënte prestaties van onze koelapparatuur revolutionair verbetert

+stayclear zal de tijd die u nodig heeft voor het juist onderhouden van uw koeling en vriezer aanzienlijk verlagen. Minder bedrijfsonderbrekingen zijn tevens kostenbesparend. Z’n robuuste en intelligente ontwerp zorgt ervoor dat je je in een drukke keuken kunt concentreren op wat daadwerkelijk belangrijk is, terwijl je Foster koeling efficiënt, zonder onderbrekingen, presteert.

Foster’s nieuwe +stayclear condensor ontwerp creëert energie-efficiëntie, waardoor de levensduur van de apparatuur wordt verlengd. De unieke 'draagvleugel' technologie draagt door een continue luchtstroom ertoe bij dat vuil, vet en stof, zich niet kan verzamelen in de condensor, waardoor de condensor dus schoon blijft en efficiënt blijft werken.

Bekijk Foster producten in de webshop

Filmpje Foster Refrigerator +stayclear Condenser

Filmpje Wat de Ecodesign richtlijn voor u betekent

En vergeet niet: Is uw koelkast met een laag energieverbruik na verloop van tijd nóg steeds een koelkast met dit lage energieverbruik?
Foster’s +stayclear condensorfilter garandeert dat uw koeling een laag energieverbruik blijft behouden!

> Vanaf heden leverbaar op onze populairste EcoPro G2 koel- en vrieskasten
> Blijft langer schoon, dus minder onderhoudskosten en storingen voor uw klant
> De temperatuurbeheersing blijft betrouwbaarder waardoor de voedselveiligheid wordt gegarandeerd
> De koeling blijft optimaal presteren, jaar na jaar
> Lager energieverbruik & langere levensduur leiden tot een kleinere ecologische voetafdruk.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief