Flessenkoeler horeca

Flessenkoeler horeca voor 10 of 12 flessen

Een flessenkoeler horeca is geen overbodige luxe. U wilt uw drankjes namelijk wel ijskoud kunnen serveren! In een flessenkoeler bewaart u veilig en comfortabel meerdere flessen wijn, champagne of sterke drank. Bij Bert Muller koopt u een professionele flessenkoeler voor 10 of 12 flessen van 1 liter. De koelers zijn van het merk Gamko. De drankkoeler is geschikt voor in- en opbouw en gemaakt van roestvrij staal. Houd tijdens de installatie rekening met het feit dat er voldoende ruimte moet blijven voor de ventilatie. Bekijk de overige specificaties in de webshop of vraag direct de prijs en de levertijd op via onze website.

Professionele flessenkoeler horeca en overige benodigdheden

Naast een professionele flessenkoeler horeca, koopt u bij Bert Muller nog meer benodigdheden voor uw horecazaak. Bekijk bijvoorbeeld ons aanbod met vriezers, koelkasten en keukenmeubilair. Naast dat u op de website veel praktische informatie vindt, kunt u natuurlijk onze brochure aanvragen. Wij werken in veel gevallen met drie verschillende merklijnen. Afhankelijk van uw budget, wensen en de intensiteit waarmee u de producten gaat gebruiken kunnen we u adviseren. Ons team is gespecialiseerd in keukenappatatuur en brengt altijd een eerlijk en vakkundig advies uit. Ook als wij een product niet kunnen leveren of afraden, zullen wij dit duidelijk met u communiceren.

Flessenkoeler horeca kopen bij Bert Muller

Een flessenkoeler horeca kopen bij Bert Muller kan via de webshop. Mocht u een persoonlijk advies willen of de producten met eigen ogen willen bekijken, maak dan een afspraak met onze specialisten. Wij kunnen u telefonisch of per e-mail te woord staan of een afspraak met u maken in onze vestiging in Almere. In onze vestiging kunnen wij bepaalde apparatuur demonstreren of – onder het genot van een kopje koffie – de mogelijkheden voor uw zaak bespreken. Heeft u interesse? Bel of e-mail ons dan direct of vul het contactformulier in. Graag tot ziens!

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief