Convectie oven heteluchtoven

Snel en gelijkmatig opwarmen met een convectie oven heteluchtoven

Een convectie oven heteluchtoven zorgt er voor dat eten snel en gelijkmatig wordt opgewarmd. Dit is een groot voordeel in de horeca, waar gerechten op een snelle en efficiënte manier warm gemaakt moeten worden. Bent u zoek naar een goede convectie oven? Neem dan een kijkje in de webshop of brochure van Bert Muller. Bij ons koopt u een convectie oven van het merk Mychef. Dankzij de praktische oven met vochtinjectie en draaideur kunt u uw gerechten nog sneller serveren. De oven is verkrijgbaar met 230 of 400 volt en een echte musthave in uw zaak.

Professionele convectie oven heteluchtoven: perfect hulpstuk

Met een professionele convectie oven heteluchtoven beschikt u over een ideaal hulpstuk voor in uw keuken. Bent u op zoek naar andere horeca keuken apparatuur? Bekijk dan ons volledige assortiment. Zo verkopen wij ook high speed ovens, bake-off ovens en andere musthaves zoals een vaatwasser, combisteamer en koelkasten. Bij Bert Muller beschikken we niet alleen over een ruim assortiment maar ook over veel kennis en ervaring. Onze medewerkers voorzien u graag van een persoonlijk én eerlijk advies. Wij streven naar kwaliteit, service en klanttevredenheid. Kunnen we niet aan uw wensen voldoen? Dan zullen wij dat direct met u bespreken.

Convectie oven heteluchtoven kopen, laten installeren en onderhouden

Bij Bert Muller kunt u een convectie oven hetelucht oven kopen én direct door ons ervaren team laten plaatsen en installeren. Heeft u een storing of is uw oven aan onderhoud toe? Ook dan kunt u ons inschakelen. Wilt u meer weten over onze producten, een offerte aanvragen of onze brochure in zien? Neem dan gerust contact met ons op. We zijn bereikbaar via de telefoon, e-mail en het online contactformulier. Tot slot verwelkomen we u graag in onze vestiging in Almere. Onder het genot van een kopje koffie kunt u hier een deel van onze collectie bekijken.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief