Combisteamer horeca

Multifunctionele combisteamer horeca

De combisteamer horeca is multifunctioneel en een echte musthave in een professionele horeca keuken. Met de combisteamer kunt u snel en eenvoudig gerechten stomen of gebruik maken van de convectie of hetelucht oven. Bent u op zoek naar een combisteamer van hoogwaardige kwaliteit? Neem dan een kijkje bij Bert Muller. Bert Muller is gespecialiseerd in grootkeukentechniek voor horecazaken en andere professionals. Wij werken hierbij met verschillende prijsklassen waardoor u altijd een combisteamer vindt die perfect past bij uw bedrijf én budget. Merken waarmee wij werken zijn onder andere Mychef, Retigo en Lainox.

Plaatsing, installatie, service en onderhoud voor uw combisteamer horeca

Het fijne aan een horeca combisteamer kopen bij Bert Muller is dat u kunt rekenen op de beste service. Zo voorzien wij u graag van een persoonlijk en eerlijk advies. Wij denken met u mee en helpen u bij het vinden van een combisteamer die aan al uw wensen voldoet. Daarnaast nemen we – indien gewenst – graag de plaatsing, installatie, service en onderhoud voor onze rekening. Ook voor speciale reinigings- en onderhoudsproducten kunt u terecht in onze webshop. Goed om te weten: naast combisteamers vindt u in ons assortiment tevens high speed ovens, convectie ovens en bake-off ovens.

Meer weten over de professionele horeca combisteamer?

Wilt u meer weten over de professionele horeca combisteamer? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt zich tevens inschrijven voor een masterclass. Tijdens deze masterclass krijgt u een demonstratie van een aantal van onze producten, waaronder de combisteamer. Naast dat de masterclass de perfecte manier is om kennis te maken met ons en onze producten, kunt u van de gelegenheid gebruik maken om persoonlijk advies in te winnen bij onze specialisten. Schrijf u dus direct in, vraag onze brochure aan of vraag (vrijblijvend) een offerte op voor onze producten. U bereikt ons via de e-mail, telefoon of het online contactformulier. Graag tot snel.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief