Nationaal Accountmanager Grootkeukenapparatuur gezocht

BertMuller_GrootkeukenRGB.pngdinsdag 04 januari 2022 14:52

Staat de klant bij jou centraal?
Ben je ambitieus?
Ben je een gesprekspartner op HBO niveau?
Professionele grootkeukenapparatuur kent geen geheimen voor je.
Een jaarlijks gefactureerde omzet van € 1.500.000, zie je als een fantastische en gezonde uitdaging?

Bert Muller opgericht in 1898 is een toonaangevende speler in de grootkeukenmarkt.
Met vestigingen in Almere en Zaventem bedienen wij onze relaties in de gehele Benelux.
Onze afnemers zijn: Ziekenhuizen, verpleeghuizen, GGZ, residentiële woonvormen, scholen, bedrijfsrestaurants, overheidsinstellingen, hotels, schepen, benzinestations en facilitaire horeca.

Bert Muller is een multi brand,  full service leverancier, VCA, ISO 9001 en ECO-vadis gecertificeerd; een MVO bedrijf met een volledig eigen servicedienst voor het totale onderhoud aan de apparatuur van onze afnemers.
Bert Muller wil zich onderscheiden door de wijze waarop wij service en advies bieden.

Wij houden ons niet alleen bezig met de technische en functionele zaken, maar ook met de relationele aspecten. Wij willen ons werk menselijk houden. Communicatie, verdient vertrouwen en een goede partnerrelatie is voor ons net zo belangrijk. Ons streven is onze relaties het gevoel te geven dat ze welkom zijn, goed geholpen worden en een eerlijk advies te krijgen.
Wij leveren uitsluitend A-kwaliteit apparatuur, TCO+ en conform ons MVO gedachtengoed.

Wij zoeken voor het werkgebied Nederland een accountmanager met ruime ervaring in de grootkeukenmarkt.
De voorkeur gaat uit naar een persoon met ervaring en deskundigheid op het gebied van advies en verkoop van professionele A-merk grootkeukenapparatuur inclusief service en onderhoud.
Wij bieden haar of hem een uitdagende functie met veel verantwoordelijkheid en doorgroei- mogelijkheden.

Gezien de aard van het werk en de doorgroeimogelijkheden, zoeken we iemand met ambitie, een goede balans tussen privé en werk, de wil om te slagen en daadwerkelijk door te groeien.
Daarbij moet hij of zij beseffen dat er, bij een werkweek van 40 uur, een jaarlijkse gefactureerde omzet van minimaal 1.500.000 euro gerealiseerd moet worden, zodat de relatie een juiste kwaliteit prijsverhouding voor de bijdrage van onze adviseur ervaart. De geschikte kandidaat is een gesprekspartner op HBO niveau, is oprecht geïnteresseerd in het optimaal invullen van de wensen van onze relaties en is in staat deze langdurig aan ons te binden.

Natuurlijk staat hier een uitstekend primair en secundair arbeidsvoorwaarden pakket tegenover. Waaronder een auto van de zaak, telefoon, Ipad, laptop etc.

Een werkweek van 32 – 40 uur, naar keuze te bepalen en in te vullen, omzet en salaris wordt naar rato aangepast.
Opname in een pensioenfonds in overleg; keuze uit meerdere opties.

Wij nodigen je uit om ons te overtuigen dat we je deze baan moeten geven en je geeft aan welk salaris jij vindt dat hierbij hoort.

Stuur je cv en motivatie naar: vandekaa@bertmuller.nl

« Terug

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief