Demodag: Regenereren in 2021 - Ontdek de mogelijkheden

Afbeelding programma Multiserv V3.jpgvrijdag 03 september 2021

Bert Muller en HR techniek nodigen u uit om op 6 en 7 oktober de nieuwe modellen regeneratiewagens van de wereldmarktleider Socamel te komen bekijken en natuurlijk de maaltijden te proeven.

Samen met: Eetgemak, Marfo en Vers aan Tafel verzorgen wij voor u een smakelijk bereide en perfect geregenereerde maaltijd.

Eetgemak logo  Marfo logo  Vers aan tafel


Woensdag 6 oktober
ontvangen wij u graag om 10.00 uur.
Wij laten u, onder het genot van een kopje koffie of thee en iets lekkers, de apparatuur zien en rond 12.00 uur kunt u een vries verse maaltijd van Marfo proeven.

s’Middags om 14.00 uur bent u welkom om, onder het genot van een hapje en een drankje, de apparatuur te bekijken en serveren wij rond 15.30 uur een koel-verse maaltijd van Eetgemak.

Donderdag 7 oktober ontvangen wij u graag om 10.00 uur.
Wij laten u onder het genot van een kopje koffie of thee en iets lekkers, de apparatuur zien en rond 12.00 uur kunt u een koel-verse maaltijd van Eetgemak proeven.

In de middag bent u welkom om 14.00 uur om onder het genot van een hapje en een drankje, de apparatuur te bekijken en serveren wij rond 15.30 uur een vries-verse maaltijd van Vers aan Tafel.

Aanmeldingsformulier voor demodag in Almere.

Mocht u bepaalde wensen hebben, laat het ons dan op tijd weten, dan kunnen we deze specifieke wensen met u bespreken en daar waar mogelijk laten zien en proeven. Denk hierbij aan de combinatie mogelijkheden met het Dinner Max systeem voor uitbrengmaaltijden, regeneratie van bulk maaltijden in schalen etc.

DinnerMax

« Terug

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief