Meer rust in uw organisatie

Paniek kok.jpgdonderdag 29 april 2021 09:24

Meer rust in uw keuken en restaurant; meer omzet met minder personeelsproblematieken.
Dit is de uitdaging waar de bedrijven de komende tijd na corona mee geconfronteerd worden.
Veel medewerkers hebben zich noodgedwongen aangepast aan een ander leven tijdens de sluitingen en zien hier ook wel de goede kanten van in.

Zij willen de hectiek en het ongewisse niet langer.

Hoe kunt u hier slim op inspelen, de vakmensen behouden en tegelijkertijd uw rendement verhogen?

Een aantal toonaangevende bedrijven gingen u voor.

  1. Kijk kritisch naar uw menukaart en verminder het aantal gerechten met minimaal 30%
  2. Perfectioneer uw mise en place aan de hand van de nieuwe menukaart
  3. Optimaliseer uw keuken apparatuur in alle segmenten
  4. Zijn afhaal en uitbreng gerechten een blijvende optie voor u?
  5. Pas uw werkwijze en bezetting op de nieuwe situatie aan

Waar kunnen wij u bij helpen?

  1. Wij kijken samen met u naar uw kaart en de bestaande situatie
  2. Adviseren u op het gebied van apparatuur, bereidingstechnieken en werkmethodiek
  3. Maken samen met u gefundeerde keuzes en optimaliseren uw keukeninrichting
  4. Kijken samen met u of de EIA regeling interessant is en werken dit met u uit
  5. Leveren u nieuwe apparatuur en herplaatsen uw bestaande apparatuur
  6. Zorgen dat bestaande apparatuur welke vervangen wordt, ingeruild wordt dan wel door een bedrijf opgekocht wordt
  7. Geven uw medewerkers scholing en begeleiding, zodat u optimaal aan de slag kunt
  8. Ons eigen servicebedrijf BM services BV zorgt voor plaatsing en noodzakelijk onderhoud

Wat is het resultaat?

U krijgt rust in uw organisatie, overzicht, lagere kosten, meer rendement en uw gasten komen vaker terug en besteden meer.

Maak direct een afspraak

« Terug

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief