Merken

Lainox combi-steamers

Bert Muller Grootkeukentechniek importeert onder meer combisteamers van het merk Lainox.

Lainox is een van de toonaangevende fabrikanten van combisteamers en bake off ovens.

Kenmerkend voor Lainox is de vooruitstrevende technologie, de betrouwbaarheid, de perfecte prijs kwaliteit verhouding en het ruime assortiment.

Lainox wordt sinds 1986 op de Nederlandse markt geleverd. Bert Muller Grootkeukentechniek levert, installeert en onderhoud deze ovens gedurende vele jaren. In Almere heeft Bert Muller Services de noodzakelijke onderdelen en reinigingsmiddelen op voorraad.

De Naboo en Sapiens zijn modellen uit het Topsegment van Bert Muller Grootkeukentechniek en te vinden in de Webshop.

Bekijk Lainox producten in de webshop

Lainox Naboo is coming...
Lainox combi oven
Lainox Combi Oven Food Demo & Presentation Event

Care Banqueting

Care Banqueting is het eigen merk van Bert Muller Grootkeukentechniek op het gebied van regeneratietechniek.

Een betaalbare veelzijdige oplossing op het gebied van regeneratie.

Regenereren op bord, schaal of in bulk van 5 tot 5000 personen. Bert Muller Grootkeukentechniek biedt u met Care banqueting altijd de beste oplossing. Zie ook de website www.carebanqueting.nl

 

Bert Muller Grootkeukentechniek is distributeur van het merk Distform.

Distform vindt zijn weg in o.a. Sterrenrestaurants over heel de wereld. Distform fabriceert combisteamers, sous-vide ovens, regeneratieovens en vacumeer apparatuur.

De filosofie van Distform spreekt Bert Muller Grootkeukentechniek erg aan: Compacte combisteamers en ovens van 4 x 2/3 tot en met 10 x 1/1 GN met lengte of breedte inschuif; maximaal 55 cm breed. Eenvoudig te bedienen en met het gepatenteerde TCS op 0,2 graden Celsius nauwkeurig. De sensor gestuurde vacumeer apparatuur maakt het plaatje compleet.

Een lijn van doordachte compacte apparatuur voor een interessante prijs waarvan u een aantal modellen in de Bert Muller Grootkeukentechniek webwinkel kunt vinden.

 

Silko is de fabrikant van de compacte lijn grootkeuken en horeca apparatuur van Bert Muller Grootkeukentechniek. Deze business lijn is vriendelijk geprijsd, biedt een ruim assortiment bereidingsapparatuur en randapparatuur.

Silko heeft naast de standaard producten een interessante lijn specials waaronder een unieke buitenkeuken, een bijzonder fraai pastameubel en een zware lijn bak en grill apparatuur.

De specialisten van Bert Muller Grootkeukentechniek adviseren u graag over de mogelijkheden.

Comenda is een wereldspeler op het gebied van vaatwerkspoelmachines en wordt sinds jaar en dag door Bert Muller Grootkeukentechniek geïmporteerd. Een no nonsens business lijn voor de veeleisende gebruiker.

Van Glazenspoelmachine tot korventransportmachines met bijbehorende transportbanden en afruimsystemen.

De frontladers en doorschuifmachines bevinden zich in de webwinkel van Bert Muller Grootkeukentechniek. Voor de overige vaatwerkspoelkeukenoplossingen zijn onze specialisten u graag van dienst.

Een begrip in de wereld van de spoelmachines een speler in het Top segment van Bert Muller Grootkeukentechniek. Van een simpele frontlader tot de meest geavanceerde spoelkeukenoplossingen ter wereld, Meiko bouwt ze en Bert Muller Grootkeukentechniek kan ze bij u leveren en installeren.

Vraag onze specialisten naar de beste oplossing voor uw uitdaging en wij gaan deze graag met u aan.

U vindt enkele modellen in de webwinkel van Bert Muller Grootkeukentechniek.

 

Haut cuisine komt uit Frankrijk en de Hotelfornuizen en grootkeukenapparatuur van het Franse Capic komen uit Bretagne. De Bretonse bevolking is licht eigenwijs en heeft een goed oog voor betaalbare kwaliteit; wat goed bij Bert Muller aansluit.

Maatwerk kachels van topniveau en een zware lijn grootkeukenapparatuur welke Bert Muller Grootkeukentechniek in haar Topsegment voert, kunnen elke toets der kritiek doorstaan.

Vraag onze specialisten naar de uitgebreide mogelijkheden en specials voor de horeca, grootkeuken, de grote maaltijdproducenten en de levensmiddelenindustrie.

 

Herzog&Langen is het synoniem voor kwaliteit en betaalbaar “maakwerk” in roestvaststaal.

Dit bekende Duitse merk is volledig eigendom van de Firma Bert Muller Grootkeukentechniek BV.

Bert Muller laat hieronder door diverse Europese fabrikanten betaalbare maatwerk oplossingen fabriceren. U krijgt de kwaliteit van deze internationale spelers maar betaald niet voor de marketing.

U vindt enkele voorbeelden in onze webwinkel en daarnaast helpen onze specialisten u graag verder.

 

De koel en vriesapparatuur van Coolcompact wordt geproduceerd in zuid Duitsland tegen de Zwitserse grens. Dat is goed te zien. Robuust, degelijk, wars van toeters en bellen.

Een product uit het Top segment van Bert Muller Grootkeukentechniek.

U vindt enkele standaard modellen in de webwinkel. Daarnaast biedt Coolcompact speciale oplossingen voor gekoelde opslag voor in het bijzonder woongroepen en groepsverpleging.

Voor meer informatie neemt u contact op met een van onze specialisten.

 

Gram, een begrip in de markt. Koel en vrieskasten, gekoelde werkbanken, blast-chillers, medicijnkasten. Van tafelmodel tot en met een 1400 liter koelvrieskast. U vindt een uitgebreid assortiment in de webwinkel van Bert Muller Grootkeukentechniek. Staat uw model er niet bij, neem dan contact met ons op.

 

Bekend van de huishoudkeukens. Maar Liebherr heeft ook een ruim assortiment professionele koel en vrieskasten en wijnklimaatkasten. Een gedeelte hiervan vindt u in de webwinkel van Bert Muller Grootkeukentechniek. Wilt u informatie over een van de andere modellen, neemt u dan contact met ons op.

 

Voor vele onder u meer dan zomaar een merk in koel en vriesapparatuur. Bert Muller Grootkeukentechniek is trots dat zij de productlijn van Foster mogen vertegenwoordigen.

In koeling, heeft één naam altijd het voortouw. Foster Refrigerator, de Britse marktleider, produceert een breed scala aan 
bekroonde commerciële koelkasten en diepvriezers  voor de foodservice, bakkerijen en retail industrie.

De innovatieve foodservice koeling assortiment omvat gekoelde opslagkasten en werkbanken, diepvrieskasten en werkbanken, 
blast chillers en blast freezers, voedselbereiding koeling, multideck koelvitrine, patisserie display koelkasten, multideck display chillers, 
ijsmakers, waterkoelers, walk-in koelcellen, temperatuurcontrole en koelapparatuur speciaal ontwikkeld voor de professionele bakker.

In onze webwinkel treft u een aantal scherp geprijsde producten aan. Hebt u vragen of wilt u prijzen of informatie over het gehele Foster programma neemt u dan contact met ons op.

 

Een Nederlandse fabrikant van barkoeling en meer. Een product waar iedere horecaondernemer mee opgegroeid is.

GAMKO is een wereldwijde speler in het produceren van professionele koelingen voor de horeca, catering- en recreatiebedrijven en andere instellingen met horecafaciliteiten. Al sinds 1958 levert GAMKO een unieke en vernieuwende mix van producten voor klanten over de hele wereld. Destijds zorgde dat voor een heuse revolutie in de wereld van de professionele koelingen. Met meer dan 50 jaar ervaring en deskundigheid in professionele koelingen blijft GAMKO dé expert in de sector!

GAMKO heeft de snelste inkoeltijd t.o.v. vergelijkbare modellen, is ongekend zuinig met stroom. dus goed voor het milieu en de portemonnee!, gelijkmatige temperatuurspreiding in de koeling en natuurlijk top kwaliteit waar je heel lang plezier van kunt hebben. Bovendien krijgt u 5 jaar garantie als u uw koeling via ons besteld!

Daarnaast vindt u het terug in de moderne zorginstellingen en overal waar men gekoelde dranken schenkt. Bert Muller Grootkeukentechniek is een van de geselecteerde topdealers van dit befaamde merk.  U vindt een selectie van dit uitgebreide productgamma in onze webwinkel.

Voor specifieke vragen neemt u contact op met onze specialisten.

Gamko genomineerd succesaward!
Gamko Flexbar project movie
Gamko Factory, The Netherlands
Gamko Flessenkoeler / Bottle Coolers

 

Deze fabrikant uit Tsjechië benadert de combisteamer en bake-off oven ontwikkeling volledig vanuit de kant van de gebruiker. De ovens worden gebouwd voor een lange levensduur en gedurende het gebruik kan de eerste eigenaar gratis software updates van de Retigo website downloaden.

Bert Muller Grootkeuken importeert dit merk sinds 3 jaar en heeft de service en onderhoud geheel in eigen hand.

Retigo voert voor de combisteamers 2 types: de Bluevision en de Orangevision, daarnaast een perfecte Bake-off oven de Delimaster. Alle accessoires zijn bij Bert Muller in de webshop verkrijgbaar. Voor meer informatie download u de brochures of neemt u contact op met een van onze ovenspecialisten.

Een niche speler op het gebied van grootkeukenapparatuur, levensmiddelen productie en laboratorium uitrusting, U bent op zoek naar een kleine of hele grote ketel, braadpan of een met een speciale toepassing? Bert Muller Grootkeukentechniek kan u hiermee van dienst zijn. Kijk voor voorbeelden op de Bert Muller Webshop onder specials.

 

Oplossingen voor warmhouden, regenereren, gekoeld transport en een geheel nieuw model druksteamer.

Bert Muller Grootkeuken werkt al vele jaren samen met Moduline en ontwikkeld en levert fraaie concepten.

Voorbeelden vindt u in de webshop van Bert Muller. Voor service en onderhoud aan deze apparatuur kunt u bij Bert Muller Services terecht.

 

Schilferijs, cube’s , ijsblokjes wat u ook maar zoekt; deze Amerikaanse fabrikant levert het totale gamma. Deze producten vindt u in de Top line van Bert Muller Grootkeukentechniek in onze webshop. Staat uw model er niet bij? Raadpleeg dan onze specialisten zij helpen u graag verder.

Een Italiaanse fabrikant van grootkeukenapparatuur. Hier worden naast Tecnoinox producten ook producten voor de grote internationale spelers gemaakt. Bert Muller Grootkeukentechniek importeert deze veelzijdige lijn voor het budget en business lijn assortiment.

U vindt enkele voorbeelden in onze webshop, voor meer informatie kunt u de documentatie downloaden of een afspraak met een van onze specialisten maken.

 

Deze bekende fabrikant van o.a. Melk dispensers heeft zijn weg gevonden naar zeer veel bedrijfsrestaurants. Bert Muller levert en onderhoud deze dispensers, ook voor de levering van onderdelen bent u bij ons aan het juiste adres.

 

Koffie zoals koffie bedoeld is, een bekende leverancier van koffiemachines, doorstroomzuilen en volautomatische koffiemachines.

Een begrip in de Nederlandse markt en ver daarbuiten.

Bert Muller Grootkeukentechniek levert, installeert en onderhoud dit befaamde merk.

Voor onderdelen, onderhoudsmiddelen, filterpapier etc. neemt u contact op met Bert Muller services, zij zijn u graag van dienst.

 

Koffiemachines van Bravilor worden in Nederland gemaakt en wereldwijd verkocht.

Van kannenapparaat tot en met een volautomatische koffiemachine.

Ontwikkeling en design zijn kenmerkend voor Bravilor.

Bert Muller Grootkeukentechniek levert, installeert en onderhoud deze betrouwbare machines.

Onderdelen zijn in Almere bij Bert Muller Services op voorraad. Vaak hebben wij ook voor de oudere machines nog onderdelen op voorraad. Daarnaast leveren wij ook kannen, peilglazen, filterpapier en schoonmaak artikelen voor deze apparaten.

 

Deze Duitse fabrikant van voedsel verdeel en transportsystemen heeft een langjarige geschiedenis in de Nederlandse markt.

Bert Muller Grootkeukentechniek levert het gehele programma en hiervan zijn slechts enkele voorbeelden in de webshop te vinden. Voor productinformatie en vragen neemt u contact op met onze specialisten.

 

De Duitse fabrikant van Gastronorm bakken en de befaamde gele thermoports en veel meer, is niet weg te dekken binnen ons gamma van producten.

In de webshop van Bert Muller vindt u een uitgebreid assortiment.

Mocht uw model er niet bij zitten, neemt u dan contact op met onze binnendienst.

 

Hupfer is onze specialist op het gebied van magazijn inrichtingen en voedsel distributie.

De Hupfer norm 12 staat op bijzonder veel plaatsen in Nederland en de bain-mariewagens worden nog steeds gevraagd.

Bert Muller Grootkeukentechniek adviseert u graag en in onze webshop vindt u vaak prettig geprijsde aanbiedingen.

 

Deze Nederlandse fabrikant van afzuigkappen en afzuigplafonds zit om de hoek in Almere.

Bert Muller Grootkeukentechniek werkt dikwijls samen met Nu-air op het gebied van luchtbehandeling.

De specialisten van beide bedrijven begrijpen elkaar en vullen elkaar aan.

Samen zorgen zij er voor dat de luchtbehandeling bij u op locatie perfect in orde is en blijft.

Service en onderhoud wordt immers door Bert Muller Services georganiseerd.

 

Dit bedrijf met de hoofdvestiging in Woerden is een van de toonaangevende wereldspelers op het gebied van luchtbehandeling.

Speciale wensen in uitvoering en design zijn hier mogelijk.

Bert Muller voert deze fabrikant in haar Top line segment.

Voor verdere informatie kunt u onze website bezoeken of contact opnemen met een van onze specialisten.

 

 

 

 

 

 

 

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief